Over Botouch

Welkom bij Botouch. Tijdens het ouder worden krijgt iedereen te maken met veroudering van de huid. Veroudering in het gezicht betekent vaak dat de kwaliteit van de huid afneemt, en de onderliggende weefsels in volume afnemen waardoor de huid minder steun krijgt. Hierdoor opstaan rimpels die zowel in rust als bij gebruik van de spieren aanwezig kunnen zijn. Door de aanwezigheid van rimpels krijgt u een oudere uitstraling. Door een behandeling met botox en/of fillers kunt u uw jongere uitstraling weer terugkrijgen.

Uw behandelend arts, drs. Thijs Berendsen, heeft zijn opleiding gevolgd bij cosmetisch arts Tom van Eijk. Tom van Eijk is toonaangevend op het gebied van injectables en ontwikkelde specifieke injectietechnieken (Fern Pattern Techniek) die ook door uw behandeld arts worden toegepast. Drs. Berendsen is BIG-geregistreerd.

Voorafgaand aan de behandeling kan een intake gesprek plaatsvinden waarin uw wensen in kaart worden gebracht. Aan de hand hiervan wordt een individueel behandelplan voorgesteld en een persoonlijk advies uitgebracht.

Iedereen is uniek en daarom heeft iedereen een uniek behandelplan nodig. Door juist de plaatsen te behandelen die de meeste aandacht vragen kan al snel een mooi resultaat worden behaald.

Ons streven is een jonger, frisser en ontspannen uiterlijk waarbij uw natuurlijke expressie behouden blijft!

De praktijk

Drs. T. Berendsen

Wilt u graag meer informatie?